Dupli Dos

dupli dos

ibiza 2010

This commission involved the renovation and conversion of two duplex apartments into one single residence/retreat. The two existing external stairs were removed and replaced by a single internal staircase. This intervention made it possible to create one large outdoor area and maximise the existing view. The steel canopies and wooden sun terraces act as visual links between the two original living units. In collaboration with Minimum Arquitectura.

 

Pictures © Verne

Dupli Dos
Dupli Dos
Dupli Dos
Dupli Dos
Dupli Dos
Dupli Dos
Dupli Dos
Dupli Dos
Dupli Dos
Dupli Dos
Dupli Dos
Dupli Dos
Dupli Dos
Dupli Dos
Dupli Dos
Dupli Dos
Dupli Dos
Dupli Dos
Dupli Dos
Dupli Dos
Dupli Dos
Dupli Dos
Dupli Dos
Dupli Dos
Dupli Dos
Dupli Dos
Dupli Dos
Dupli Dos
Dupli Dos
Dupli Dos
Dupli Dos